Cellisten MUZIEK AAN BED live te horen in Boxtel

Vier cellistes van Muziek aan bed in concert spelen in verschillende bezettingen
 
In de serie Klassiek in de Kerken in Boxtel zijn op zaterdag 9 februari Esther de Boer, Rivke van der Staak, Mariëtte Laport en Tjakina Oosting te horen. Ze laten cellomuziek horen in diverse bezettingen van solo tot kwartet met o.a. 3 verschillende preludes van Bach, Vivaldi dubbel celloconcert, Tchaikovsky, Sollima en de Beatles. Een gevarieerd programma, waarin ook met z’n tweeën op één cello wordt gespeeld en de cellisten vertellen over hun ervaringen in de ziekenhuizen. Wees welkom!
 
Het concert is in de Protestantse Kerk, Clarissenstraat 18, Boxtel, van 16.00 tot 17.00 uur zonder pauze. De toegangsprijs inclusief een drankje na afloop is € 15, kinderen t/m 12 jaar € 10.
Reserveren is aanbevolen: reserveren@klassiekindekerken.nl

Over de auteur: MUZIEK AAN BED

MUZIEK AAN BED is een muzikale, mobiele act waarbij één cello met vier handen en twee stokken bespeeld wordt: duetten op één cello. Het is een kort, exclusief en persoonlijk optreden waarbij MUZIEK AAN BED tot aan een kinderziekenhuis-bed komt. Kwetsbare kinderen maken op een originele manier kennis met klassieke muziek en cello.

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.