Dam tot Damloop 2018

Ook dit jaar vindt de Dam tot Damloop plaats. MUZIEK AAN BED heeft startplaatsen voor de 5 Engelse mijl op zaterdag 22 september en voor de 10 Engelse mijl op zondag 23 september.

Ben je dit jaar van start gegaan met het goede voornemen om een sportieve prestatie te leveren, een goed doel te steunen of er gewoon weer een mooi jaar van te maken? Loop dan mee voor MUZIEK AAN BED tijdens de Dam tot Damloop. Dan loop je met ons sportieve team voor de grote menigte hardlopers uit. De Goede Doelen-lopers gaan namelijk eerder van start. Met de opbrengst van de Dam tot Damloop financieren we optredens voor MUZIEK AAN BED. Wil je meedoen?! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met Femke de Caluwé.

Over de auteur: MUZIEK AAN BED

MUZIEK AAN BED is een muzikale, mobiele act waarbij één cello met vier handen en twee stokken bespeeld wordt: duetten op één cello. Het is een kort, exclusief en persoonlijk optreden waarbij MUZIEK AAN BED tot aan een kinderziekenhuis-bed komt. Kwetsbare kinderen maken op een originele manier kennis met klassieke muziek en cello.

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.