MUZIEK AAN BED is een muzikale, mobiele act waarbij één cello met vier handen en twee stokken bespeeld wordt: duetten op één cello. Het is een kort, exclusief en persoonlijk optreden waarbij MUZIEK AAN BED tot aan een (kinder)ziekenhuis-bed komt. Kwetsbare mensen maken op een originele manier kennis met klassieke muziek en cello.

“Wat is er mooier dan met muziek mensen raken?”

“Wij geloven in muziek als medicijn. Wij zien het met eigen ogen: een lach, een traan, beweging, berusting: allemaal reacties op MUZIEK AAN BED. Dat raakt ons ook. Daarom willen wij met MUZIEK AAN BED alle Nederlandse ziekenhuizen bezoeken!”

Dam tot Damloop 2019

De Dam tot Damloop is een van de bekendste en grootste jaarlijks terugkerende hardloopwedstrijden van Nederland. Het parcours van de 10 Engelse Mijl (16,1 km) loopt van Amsterdam naar Zaandam. We hebben dit jaar startbewijzen voor de 10 miles op zondag 22 september 2019. We hebben een beperkt aantal plaatsen dus wees er snel bij. Je loopt met een leuk team en door de mooie Goede Doelen-loop startplaatsen loop je voor de menigte uit! We gaan dit jaar natuurlijk proberen nog meer geld in te zamelen om zo onze groei van 100 naar 300 optredens met 10 cellisten in 3 jaar te realiseren! Daarmee hopen we heel veel meer mensen te bereiken met onze live muziek aan de bedden. Doe je mee? Of ken je enthousiaste lopers die mee willen doen? Zeg het voort!

Waarom meedoen?

  • Samen sporten terwijl je geld ophaalt voor het goede doel MUZIEK AAN BED;
  • Voor de massa uitlopen door te starten in het goede doelen vak;
  • Je ontvangt gratis het MUZIEK AAN BED shirt;
  • Via PIF World krijg je toegang tot je persoonlijke online sponsorpagina.

Loop de Dam tot Damloop voor zieke kinderen

Onder het motto: ‘wij geloven in muziek als medicijn’ zet jij je middels deelname aan de Dam tot Damloop 10 EM en de daaraan gekoppelde fondsenwervende acties in voor MUZIEK AAN BED!

Bij deelname vraagt MUZIEK AAN BED aan iedere deelnemer een eigen bijdrage van € 55,- en de inzet om zo veel mogelijk donaties binnen te halen voor de stichting. Zo helpt elke deelnemer weer een deel van een optreden in een ziekenhuis te realiseren.

Doe mee!

Help jij ons om € 10.000 euro op te halen? Schrijf je alvast in via het inschrijfformulier.

Opbrengst

De opbrengst van de Dam tot Damloop draagt bij aan de uitbreiding MUZIEK AAN BED zodat er nog meer optredens in ziekenhuizen bij zieke kinderen aan bed kunnen plaatsvinden.

Niet lopen, maar wel doneren aan MUZIEK AAN BED? Klik hier!