Live online sessie of videoboodschap

Reactie op online sessie: ‘Nogmaals super bedankt!!!!! Echt heel bijzonder om op deze manier jullie mooie muziek te kunnen horen. We hebben allemaal genoten!’

Op donderdag 2 juli tussen 14.30 uur en 15.30 uur a.s. zitten onze cellisten klaar om live online op te treden en videoboodschappen op te nemen. U kunt iemand aanmelden via het aanmeldformulier onder aan deze pagina.

Wat is het? Een live online sessie is een optreden op een specifieke datum + tijd via een live verbinding vanuit onze huiskamer. Een persoonlijke videoboodschap is een persoonlijk opgedragen filmpje met muziek, deze wordt u per mail toegestuurd en is op ieder moment af te spelen.

Hoe werkt het? Tot woensdag 1 juli 12.00 uur kunt u, via het aanmeldformulier onder aan deze pagina, een sessie of videoboodschap aanvragen.  Woensdag 1 juli krijgt u van ons bericht over het tijdstip van de live online sessie en over wat u (en wij) moeten doen om het vlekkeloos te laten verlopen.  Voor het optreden of de videoboodschap vragen wij een vrijwillige bijdrage van € 25.

Muziek aan Bed: Live online sessie of videoboodschap

  • De bevestigingsmail en de eventuele link naar de videoboodschap ontvangt u op dit adres.