Live online sessie of videoboodschap

Reactie op online sessie: ‘Nogmaals super bedankt!!!!! Echt heel bijzonder om op deze manier jullie mooie muziek te kunnen horen. We hebben allemaal genoten!’

Op donderdag 11 juni tussen 10.30 uur en 13.00 uur a.s. zitten onze cellisten klaar om live online op te treden en videoboodschappen op te nemen. De volgende sessies vinden op 2 juli en 30 juli plaats. U kunt iemand aanmelden via het aanmeldformulier onder aan deze pagina.

Wat is het? Een live online sessie is een optreden op een specifieke datum + tijd via een live verbinding vanuit onze huiskamer. Een persoonlijke videoboodschap is een persoonlijk opgedragen filmpje met muziek, deze wordt u per mail toegestuurd en is op ieder moment af te spelen.

Hoe werkt het? Tot dinsdag 9 juni 20.00 uur kunt u, via het aanmeldformulier onder aan deze pagina, een sessie of videoboodschap aanvragen.  Woensdag 10 juni krijgt u van ons bericht over het tijdstip van de live online sessie en over wat u (en wij) moeten doen om het vlekkeloos te laten verlopen.  Voor het optreden of de videoboodschap vragen wij een vrijwillige bijdrage van € 25.

Muziek aan Bed: Live online sessie of videoboodschap

  • De bevestigingsmail en de eventuele link naar de videoboodschap ontvangt u op dit adres.