Doe je mee?

Doe mee met onze landelijke actieweek en help ons 10.000 euro in te zamelen voor materialen en arrangementen.

Landelijke actieweek Muziek aan Bed

In de week van 25 t/m 31 oktober kan heel Nederland kennismaken met Muziek aan Bed. Want tijdens de landelijke actieweek geven de cellisten een inkijkje in hun werk. Via diverse live zoomsessies vertellen ze over hun ervaringen in de praktijk. Maar dat is niet alles. Iedereen die het doel van Muziek aan Bed ondersteunt, zet deze week zich extra in om geld en zichtbaarheid te genereren. “We willen zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met Muziek aan Bed, het liefst bazuinen we het van de daken.” vertelt mede-oprichter Tjakina Oosting. “Luister naar onze mooie muziek op de cello, onze verhalen uit de ziekenhuizen en zorginstellingen en de impact die dat heeft. Dit raakt iedereen. Samen kunnen we het belang van live muziek in de zorg verder uitdragen.”

Meet & Greet de cellisten!
In de laatste week van oktober kun je elke dag een online presentatie beleven waarin steeds een ander duo zich presenteert met muziek en anekdotes. Klik op de foto om je aan te melden voor de zoomlink en maak kennis met ons team! Je deelname kost niets, wel sturen we je na afloop een mail over de mogelijkheid tot een donatie.

Tijdens de de laatste week van oktober komen allerlei initiatieven samen om een bedrag van 10.000 euro binnen te halen. Dat is nodig om het repertoire uit te kunnen breiden met nieuwe arrangementen, maar ook voor de aanschaf van nieuwe blockstraps, kostuums en voor het maken van een minidocumentaire. Zit je op een vereniging en wil je je inzetten voor een sponsoractie? Meld je je aan via henriett@muziekaanbed of bel 06-14380518. Samen leggen we een stevig fundament voor de komende periode, zodat live muziek in de zorg verder zijn weg vindt in heel Nederland. 

Doe mee met de Muziek aan Bed oefen-challenge!

Tijdens de landelijke actieweek willen we ook aandacht geven aan muzikale nootjes en we hopen dat in ieder hoekje van Nederland lekker geoefend wordt voor deze challenge. Dus ben je muziekdocent of leerling? Lees even de infobrief, download het invulformulier met tips van onze cellisten en natuurlijk het oefenblad wat bij jouw instrument past. Ook hebben we een formulier om handtekeningen te laten zetten door de sponsoren. Heb je vragen? Mail even naar henriett@muziekaanbed.nl.

Er gebeurt meer in de actieweek

Fantastische aanmoediging! De collega’s van onze celliste Mariëtte Laport hebben een video-boodschap gemaakt voor onze landelijke actieweek tussen 25 en 31 oktober. Ontzettend bedankt voor deze hart onder de riem actie!

Kunstenaar Els Steendam biedt een kunstwerk aan voor een veiling in de week van 25 t/m 31 oktober. Het schilderij ‘Meisje reikt naar de toekomst’ zal dan via onze Facebook pagina worden aangeboden. Sorpaan Karin Dijkstra bedacht een muzikale loterij. Daarover vertelt ze in dit filmpje. 

Er lopen meer acties, we doen ons best om ze allemaal op de site te zetten. De volgende update is 15 oktober. Blijf op de hoogte en wil je ook meedoen? Neem contact op met Henriett via henriett@muziekaanbed.nl. 

 

Diana & Zonen

Fantastische aanmoediging! De collega’s van onze celliste Mariëtte Laport hebben een video-boodschap gemaakt voor onze landelijke actieweek tussen 25 en 31 oktober. Ontzettend bedankt voor deze hart onder de riem actie!

Bekijk video

Diana & Zonen