Muziekchallenge – Muziek aan Bed 12,5 jaar

Supertof als je meedoet aan de challenge die we op 31 oktober starten. Dit is een actie om én extra goed aan de slag te gaan met jouw instrument én geld in te zamelen voor Muziek aan Bed.

Welkom bij de oefen-challenge!

Muziek is de basis van het werk van Muziek aan Bed. Als we op de afdeling van het ziekenhuis aankomen, spelen we de gangtune;  muziek van Roller Coaster in combinatie met de eerste cellosuite van Bach. Het is ontroerend om dan de reacties te zien van patiënten en het ziekenhuispersoneel. Daarom hebben we dit jaar voor dit nummer gekozen bij deze oefen-challenge. Natuurlijk kun je ook zelf een doel stellen welk nummer je 28 dagen (4 jokers voor rustdagen) wilt oefenen. In principe is dat een vrije keuze.

Wat is de bedoeling?
Je gaat een oefen-challenge aan waarbij je in overleg met je docent 28 dagen oefent op je instrument in de periode tussen van 31 oktober tot en met 1 december. Ook spreek je af met je docent hoe lang je iedere dag oefent. Daarvoor zoek je zo veel mogelijk supporters in je omgeving. Deze (Groot)ouders, buren, vrienden en familie kunnen jou sponsoren door je een bedrag te geven per dag dat je oefent. De challenge maakt deelt uit van het 12,5 jaar jubileumfeest van Muziek aan Bed.

Meld je aan voor de challenge
Via deze link kun je een online account aanmaken en een pagina voor je challenge. Heb je geen online mogelijkheid? Geen zorgen. We hebben ook een formulier dat je kunt printen.

Download hier het scorebord om je oefendagen bij te houden.

Download hier de bladmuziek voor diverse instrumenten
Piano_Muziek aan Bed 12,5 jaar_Challenge
A-instrument_Muziek aan Bed 12,5 jaar_Challenge
Bes-instrument_Muziek aan Bed 12,5 jaar_Challenge
Es-instrument_Muziek aan Bed 12,5 jaar Challenge
G-sleutel-hoog_Muziek aan Bed 12,5 jaar Challenge
Alt-viool_Muziek aan Bed 12,5 jaar Challenge
F-sleutel_Muziek aan Bed 12,5 jaar Challenge
Cello_Muziek aan Bed 12,5 jaar Challenge