Welkom nieuwe collega

Muziek aan Bed werkt met een klein kernteam van professionals en vrijwilligers. Sinds begin maart is Henriett Somlai onze stichting komen versterken voor enkele uren per week.

Muziek aan Bed werkt met een klein kernteam van professionals en vrijwilligers. Sinds begin maart is Henriett Somlai onze stichting komen versterken voor enkele uren per week. Henriett heeft als taak om de zichtbaarheid en vindbaarheid van onze organisatie te vergroten, zeker nu we mooie plannen hebben om ons werkveld te verbreden met de regio #Rotterdam. Hebben jullie ervaringen met Muziek aan Bed en willen jullie die ook delen, dan neemt Henriett graag contact met jullie op voor een kort interview. En natuurlijk zijn alle tips en ideeën welkom om ervoor te zorgen dat magische momenten aan het (ziekenhuis)bed zo vaak als mogelijk door kunnen klinken in heel Nederland!

“Ik hield altijd al van cellomuziek. De melancholische klanken van het snaarinstrument raken rechtstreeks mijn hart. En geraaktheid zoek ik overal, ook in mijn werk. Daarom vond ik de freelance functie voor communicatie en marketing van de stichting op mijn lijf geschreven. Zeker omdat muziek in dit geval niet alleen wordt ingezet als kunstuiting, maar letterlijk als helende klank voor mensen die het even of voor een langere tijd fysiek en/of mentaal zwaar hebben. De komende tijd ga ik de uitdaging aan om Muziek aan Bed nog meer zichtbaar en vindbaar te maken in heel Nederland. Dat wil ik graag samen met de mensen doen die de stichting een warm hart toedragen. Dus like, deel en reageer. Heb je tips of ken je mensen in je netwerk die ons kunnen introduceren bij ziekenhuizen en zorginstellingen? Stuur een bericht naar henriett@muziekaanbed.nl.” aldus Henriett.