Sponsorbedrag Kei College bekend

Leerlingen van het Kei College in Heerenveen hebben zich ingezet voor Muziek een Bed. Dit deden ze met behulp van lokale bedrijven, een loterij en met een inzameling van statiegeld flessen. Hiermee hebben ze in totaal een prachtig bedrag opgehaald. Lees hier het verslag van Femy, één van de leerlingen.

In ons vorige nieuwsitem vertelden we over de sponsoractie van het Kei College in Heerenveen. Ieder jaar kiest de school een goed doel waar ze een project omheen bouwen. In 2021 was dat onze stichting Muziek aan Bed. We zijn supertrots op deze enthousiaste leerlingen, ze zijn echt kei goed in het organiseren en communiceren! We laten ze daarom graag aan het woord door hun verslag te delen met daarin natuurlijk het prachtige eindbedrag.

Verslag van Femy

Hoe wij met behulp van bedrijven geld hebben ingezameld: Wij zijn de eerste weken van onze actie langs verschillende winkels geweest om te vragen of zijn ons wilden sponsoren voor onze actie ‘Muziek aan Bed’. Sommige bedrijven hebben ons bijvoorbeeld producten en waardebonnen gegeven waarvoor wij in de plaats de namen van de bedrijven noemden op social media. De bedrijven die ons hebben gesponsord zijn: Slagerij van der Meer, Lidl, Action, Zuivelhoeve en het Kei College zelf.

De loterij: Wij hebben als hoofdactiviteit een loterij georganiseerd voor Muziek aan Bed. De loterij ging als volgt: bijna alle leerlingen van het Kei College hebben lootjes verkocht. Ook hebben veel leerlingen de school mee helpen versieren door muzieknootjes in te kleuren of vrolijke lampekapjes te maken voor een feestelijke ledslinger die in de aula hing. Zo werd het hele Kei College betrokken.

Wij, als klas, hebben alle prijzen ingepakt en ze in een mooie opstelling neergezet. Daarna hebben wij ons voorbereid op de live-stream (de loterijtrekking was nl. live te volgen in alle klaslokalen van het Kei College:). De live-stream was met meneer van Tuinen, onze directeur, hij mocht de 5 mooiste prijzen verloten. Dit verliep allemaal heel goed. Naderhand hebben we alle prijzen op school zoveel mogelijk langsgebracht.

De cheque! Wij hebben een mooi bedrag  opgehaald! Deze cheque hebben we vrijdag 4 februari digital overhandigd. Wij hopen dat ze hiermee meer ziekenhuizen kunnen bezoeken en hun passie kunnen voorzetten! Het totale bedrag dat we hebben opgehaald is € 2000,-!

**********

Door middel van donaties en sponsoracties kunnen wij de impact van live muziek in de zorg vergroten. Een team van veertien professionele cellisten verspreid door Nederland brengt door live muziek afleiding, troost en positieve energie naar zo’n 40 ziekenhuizen en instellingen. De komende jaren willen we vaker en op meer plekken magische momenten brengen. Iedere steun is welkom.