We zijn er klaar voor!

Muziek aan Bed staat in de startblokken om weer lichtpuntjes te bezorgen in ziekenhuizen. Help ons een cadeau-optreden bezorgen op zo veel mogelijk plekken!

Al meer dan een jaar lang mag er weinig bezoek komen bij de ziekenhuispatiënten en is de druk op de afdelingen voor verpleegkundigen en artsen zeer hoog. We kennen allemaal de beelden en verhalen hierover. Daarom gunnen wij ieder ziekenhuis in Nederland, zodra het mogelijk is, een live muzikaal optreden van Muziek aan Bed op alle afdelingen! Met uw donatie maken we het samen mogelijk dat patiënten een lichtpuntje kunnen ervaren. Dat een afdeling gevuld wordt met warme klanken van de cello. Dat personeel een moment kan opladen met live muziek. Dat een hele dag muziek door het ziekenhuis gonst. Een tijdelijk moment wel, maar één die nog lang doorwerkt, met een blijvend effect.

‘Verrassend. Hartveroverend. Ontroerend mooi: muziek als een tovermiddel dat via oog en oor het hart raakt.’ – quote van een patiënt

‘Prachtig wat jullie doen. Enorm betekenisvol voor patiënten. Daar ben ik van overtuigd.’ – Linda

‘Jullie zijn toppers! Kleine acties met zo groot gebaar!’ – Huismeesters Martiniziekenhuis

De eerste cadeau-optredens zijn inmiddels gepland en we hopen steeds meer ziekenhuizen blij te kunnen maken met de magische momenten van Muziek aan Bed. In Zaans Medisch Centrum maakte fotograaf David de Lange een kleine impressie.

Met uw donatie en met de hulp van een aantal fondsen gaan we een optreden cadeau geven. Het optreden zal plaatsvinden zodra de omstandigheden dit toelaten, dat zal per ziekenhuis verschillend zijn. Wij verwachten in het najaar 2021 te kunnen spelen, maar wie weet is er voor sommige ziekenhuizen voor of in de de zomer al een gelegenheid om de cellisten binnen te laten. Vindt u dit een sympathiek initiatief? Iedere steun helpt. Uiteraard zullen we in het najaar verslag doen over de voortgang van dit project. We zijn er klaar voor!