MUZIEK AAN BED is grotendeels afhankelijk van donaties en sponsoring van bedrijven. Er zijn verschillende manieren om ons te steunen met uw bedrijf. U helpt daarmee onze droom te realiseren: zoveel mogelijk kinderen aan bed een onvergetelijk muzikaal moment bezorgen. Doet u mee?

Bedrijfsdonatie
Stichting MUZIEK AAN BED heeft het ANBI-keurmerk, wat betekent dat er aantrekkelijke fiscale voordelen zijn voor een bedrijfsdonatie. U leest hierover meer op de site van de belastingdienst.

Partner
Maar misschien is het interessanter om partner te worden en uw bedrijf zichtbaar te verbinden aan het werk dat Stichting MUZIEK AAN BED doet. U kunt hierbij denken aan het adopteren van optredens in een specifiek ziekenhuis of uw netwerk inzetten ten behoeve van de groei van MUZIEK AAN BED. Ook kunt u ons in natura sponsoren. Wij maken graag een afspraak met u om te bespreken hoe wij elkaar kunnen helpen.

Start een bedrijfsactie
Teams die gezamenlijk iets ondernemen voor een goed doel voelen zich verbonden. U kunt denken aan het laten sponsoren van een activiteit of een veiling of benefietfeest organiseren. Natuurlijk kunt u ook uw communicatiekanalen en netwerk gebruiken om MUZIEK AAN BED bekender te maken.
Heeft u interesse in één van bovenstaande opties of wilt u een ander soort samenwerking? Neem dan contact op met ons voor een afspraak.